Verhaal insturen

Dr. Kila van der Starre, neerlandicus aan de Universiteit Utrecht en oprichter van Straatpoezie.nl, is persoonlijke verhalen aan het verzamelen over straatgedichten in Nederland en Vlaanderen.

Woon jij tegenover een muurgedicht en heb je een speciale band opgebouwd met die woorden? Fiets jij iedere dag langs een straatgedicht dat je ondertussen uit je hoofd kent? Kijk jij altijd uit naar het herlezen van een gedicht dat te lezen is in een stationshal, op het raam van school, in de tegels van een stoep, op een schutting, of ergens anders? Heb je eens een straatgedicht gerealiseerd om een bijzondere reden? Of heb je een ander soort verhaal over een straatgedicht in Nederland of Vlaanderen?

Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt in het formulier aangeven in hoeverre en op welke manier Kila jouw verhaal mag gebruiken.

Ben je eigenlijk op zoek naar het formulier om een straatgedicht aan te melden op de kaart? Klik hier.

Heb je een vraag? Stuur even een mailtje naar info@straatpoezie.nl.

Ben je benieuwd wie dr. Kila van der Starre precies is? Bezoek http://kilavanderstarre.com/.

Zeer bedankt!

Stuur hier jouw persoonlijke verhaal over een straatgedicht op

Stuur hier jouw persoonlijke verhaal over een straatgedicht op

Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Indien het gedicht aangemeld is op https://straatpoezie.nl/ , kun je in dit veld een link naar de pagina over dat straatgedicht plaatsen (de site heeft een handige zoekfunctie). Zo niet, dan kun je zo specifiek mogelijk de locatie vermelden (plaats, straat, huisnummer). Geen ramp als je het niet precies weet!
Mag Kila jouw verhaal eventueel publiceren op Straatpoezie.nl?
Mag Kila jouw verhaal eventueel publiceren via de social mediakanalen van Straatpoezie.nl?
Mag Kila jouw verhaal eventueel opnemen in een boek van haar over straatpoëzie? Zo ja, dan zal zij contact opnemen met jou.