Gedicht toevoegen

Hieronder kun je een gedicht invullen dat zich in de openbare ruimte van Nederland of Vlaanderen bevindt.

Alleen de locatie en de titel zijn verplicht.

Je kunt eventueel de locatie preciezer maken door in te zoomen op de kaart, op de juiste plek te klikken en het rode label te verslepen.

Vergeet niet onderaan het formulier op ‘Gedicht toevoegen’ te klikken als je klaar bent. Als het formulier verstuurd is kun je er niets meer aan wijzigen. Het gedicht wordt binnen enkele dagen op de kaart geplaatst.

Mocht je na het klikken op ‘Gedicht toevoegen’ geen bevestigingstekst zien, dan is er misschien iets misgegaan met je aanmelding. Neem dan even contact op via info@straatpoezie.nl.

Let op: in verband met rechtenkwesties is het alleen toegestaan om een foto toe te voegen die je zelf hebt genomen. Ook is het alleen toegestaan om een foto toe te voegen van een werk dat zich op dit moment in de openbare ruimte bevindt. Als je een zelfgemaakte foto hieronder uploadt ga je automatisch akkoord met de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken-4.0 Internationaal-licentie. Deze houdt in dat anderen de foto mogen verspreiden, met anderen delen, zolang het gebruik voor niet-commerciële doeleinden is en zolang de foto onbewerkt blijft.creative commons logo

Op welke locatie bevindt het gedicht zich in de openbare ruimte? De straatnaam en de plaatsnaam zijn verplicht. Het (dichtsbijzijnde) huisnummer is optioneel.

Hier vul je de titel van het gedicht in. Als het gedicht geen titel heeft vul je de eerste regel van het gedicht in. (Verplicht)

Wat is de naam van de dichter? Als de naam onbekend is mag je 'Onbekend' invullen. Staat de naam van de dichter niet in onderstaande lijst, dan kun je bij de volgende vraag een dichter toevoegen. (Verplicht)

Hier kun je een foto van het gedicht in de openbare ruimte uploaden. Let op: in verband met rechtenkwesties is het alleen toegestaan om een foto toe te voegen die je zelf hebt genomen. (Optioneel)

Hier kun je de tekst van het gedicht invullen. (Optioneel)

Hier kun je invullen in welke taal het gedicht is geschreven. (Optioneel)

Hier kun je de datum invullen waarop het gedicht in de openbare ruimte is aangebracht. Dit kan een jaartal zijn of een exacte datum. (Optioneel)

Als het gedicht op dit moment niet meer op deze locatie bestaat, kun je hier de datum invullen waarop het gedicht is verwijderd uit de openbare ruimte. Dit kan een jaartal zijn of een exacte datum. (Optioneel)

Hier kun je invullen of er een speciale relatie bestaat tussen het gedicht en de locatie. (Optioneel)

Hier kun je de naam invullen van de persoon, de stichting of een andere instelling die het initiatief heeft genomen om het gedicht in de openbare ruimte te plaatsen. (Optioneel)

Hier kun je de naam invullen van de vormgever van het gedicht in de openbare ruimte. (Optioneel)

Hier kun je de titel en het jaartal invullen van het boek waaruit het gedicht afkomstig is of waarin het gedicht uiteindelijk is terechtgekomen. (Optioneel)

Hier kun je extra informatie over het gedicht invullen. Is het gedicht bijvoorbeeld in het kader van een speciale gebeurtenis geplaatst? Zijn er opmerkelijke reacties gekomen op het gedicht? (Optioneel)

Hier kun je links plaatsen naar een of meerdere websites met meer informatie over het gedicht. (Optioneel)

Als je wilt kun je hier jouw naam invullen om aan te geven dat jij bovenstaande informatie hebt ingevuld. (Optioneel)